Restaurangverksamhet: Krog med serveringstillstånd, catering, pop-ups Nöje: Artistbokningar, eventplaneringar. Konsultation och utbildning: Konsultation såsom konceptutveckling, bemanning och optimering inom andra restaurang- och nöjesverksamheter. Föreläsningar, matlagningskursedr
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 558 | 404 | 249 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -96 | 9 | 19 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -113 | 8 | 19 |
Årets resultat (tkr) | -113 | 6 | 18 |
Summa tillgångar (tkr) | 98 | 244 | 114 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 558 | 404 | 249 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -96 | 9 | 19 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -113 | 8 | 19 |
Årets resultat (tkr) | -113 | 6 | 18 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 48 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 98 | 196 | 114 |
Tillgångar (tkr) | 98 | 244 | 114 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -2 | 110 | 105 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 84 | 100 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 16 | 33 | 10 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 98 | 244 | 114 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 558 | 404 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -17.2% | 2.2% | 7.6% |
Soliditet | -2.0% | 45.1% | 92.1% |
Kassalikviditet | 612.5% | 593.9% | 1140.0% |
Restaurangverksamhet: Krog med serveringstillstånd, catering, pop-ups Nöje: Artistbokningar, eventplaneringar. Konsultation och utbildning: Konsultation såsom konceptutveckling, bemanning och optimering inom andra restaurang- och nöjesverksamheter. Föreläsningar, matlagningskursedr